Menu

Over ons

Wat zeggen uw kwartaalcijfers u? Leest u in deze totaaltellingen hoe het gaat met uw onderneming? Of mist u het vermogen om uit de kale cijfers de koers van uw bedrijf af te leiden? Daarin bent u beslist niet de enige. Terwijl u er wel alle belang bij hebt om zo vroegtijdig mogelijk relevante ontwikkelingen te onderkennen. Om eventueel uw koers te verleggen.

Inzicht en inspiratie

Ik wil u daarin graag begeleiden en ondersteunen. Mijn naam is Huibert Struik. Mijn onderneming heet Vizier Inzicht en Inspiratie. Ik zie het als mijn missie om ondernemers inzicht in hun cijfers te geven. Om hen op die manier nieuwe inspiratie te bieden. Inzicht en inspiratie zorgen ervoor dat ondernemers heel doelgericht vooruitgang boeken. Daarop wil ik graag mijn vizier richten.

Nyenrode University

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Nyenrode Business University. Als Master of Science in Accountancy werkte ik een aantal jaren in de accountantswereld en in de fiscale dienstverlening. Zo deed ik ervaring op bij de Big Four in de accountancy. Behartigde ik de administratieve en fiscale belangen voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Ik ben aspirant-lid van het Register Belastingadviseurs.

Betekenis aan cijfers

Uw kwartaalcijfers zijn onmisbare parameters voor uw succes. Ik geef ze graag betekenis voor u. Zodat u ontzorgd verder kunt ondernemen.

Meer weten?

Doet Vizier ook mijn administratie?
Wat levert data-analyse mij op?
Garandeert Vizier mij vooruitgang?
Ik wil Vizier voor inzicht en inspiratie

Wilt u Vizier voor uw administratie?

Wilt u de zorg van uw administratie vertrouwd uitbesteden? Of wilt u de uitdaging aangaan om uw administratie te koppelen aan data-analyse? Wilt u uw data begrijpen én groeien? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0318 – 250 111 of ga door naar contact.

Ga naar contact