Menu

Data-analyse is voor u de basis voor vooruitgang

U wilt uw debiteurenbeheer krachtiger maken. Uw kwartaalrapportages effectief inzetten voor de verdere groei van uw onderneming. De solvabiliteit en liquiditeit van uw bedrijf vergroten. Maar wat moet u daarvoor doen? Welke kant sturen de kwartaalcijfers u op? Vizier geeft ze betekenis. Na een gedegen data-analyse voert u de koerscorrectie uit die nodig is.

Inzicht

Als ondernemer draait u aan de knoppen om daarmee het resultaat van uw bedrijf te beïnvloeden. Om te zien hoe u nog beter kunt scoren. Maar hoe? U ziet zoveel waarden staan in de kwartaalrapportages. Wat betekenen zij? De data-analyse van Vizier geeft u inzicht. U krijgt nieuwe inspiratie door daarover met mij te sparren. Altijd goed voor de verdere ontwikkeling van uw bedrijf.

Betekenis aan kwartaalcijfers

U komt tot inzichten die veel verdergaan dan totaaltellingen. U weet aan welke knoppen u nog moet draaien, extra moet draaien of juist iets minder moet draaien. Zo blijft uw bedrijf op koers. U hebt niet alleen uw cijfers geordend voor u liggen, maar u hanteert ze ook als sturingsmiddel.

De data-analyse van Vizier

Met Vizier inzicht en inspiratie onderscheid ik mij op het gebied van data-analyse voor de kleine en middelgrote ondernemers door:

  • een grote expertise in datamining en data-analyse;
  • het toepassen van business intelligence op basis van up-to-date tools;
  • een sterk analytisch inzicht;
  • een groot vermogen om verbanden te leggen;
  • veel ideeën om te onderzoeken op businessrelevantie voor uw bedrijf.

Meer weten?

Wat is de visie van Vizier? 
Doet Vizier ook mijn administratie?
Waarom leidt data-analyse tot vooruitgang?

Help mij mijn data te begrijpen

Wilt u Vizier voor uw administratie?

Wilt u de uitdaging aangaan om uw administratie te koppelen aan data-analyse? Wilt u uw data begrijpen én groeien? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0318 – 250 111 of ga door naar contact.

Ga naar contact